Monique Bruins

Monique Bruins

Na het succesvol afronden van mijn studie aan de HMSM in Maastricht, heb ik een jaar in Washington DC gewoond en gewerkt. Dit was een unieke ervaring, waar ik met veel plezier op terug kijk.

Bij TopJobs Consultants heb ik kennis gemaakt met recruitment en ervaring opgedaan binnen het vak. De overstap naar Executive Search was dan ook een logische vervolgstap in mijn carrière en ik ben trots dat ik mijzelf bij LIME Search kan ontwikkelen.

Passie / Energie

In mijn werk haal ik veel energie uit mijn collega’s, de sfeer en de dynamiek op kantoor. Ook het contact met kandidaten en de diversiteit van onze klanten maakt het werken bij LIME een groot feest.

Naast mijn werk haal ik veel plezier uit koken, tijd doorbrengen met vrienden en familie, lezen en reizen. Ik vind het leuk om nieuwe restaurants te ontdekken en vind het ook heerlijk om uit eten te gaan. Om dit te compenseren kun je mij meerdere malen per week terug vinden bij Eastbound, waar ik sinds dit jaar ben begonnen met boksen.

Ambitie

Mijn ambitie is om mijzelf te blijven ontwikkelen op persoonlijk en zakelijk gebied. Ik wil groeien in het vakgebied van Finance Recruitment en daarmee een bijdrage leveren aan het succes van LIME.

In de toekomst wil ik mijn vaardigheden uitbreiden en samen met LIME zo succesvol mogelijk zijn.

Waarom LIME

Waarom niet? LIME is dynamisch en ondernemend. Er werken zeer gedreven mensen die over veel expertise beschikken in het vakgebied. Naast het ondernemerschap en ambitie, is ook het team one of a kind. Ik ben trots dat ik onderdeel uit mag maken van LIME en vind het een fantastisch bedrijf.