Myk Middendorp

Myk Middendorp

Mede door mijn topsportachtergrond heb ik gekozen voor de Johan Cruyff University. En na mijn studie en waterpolo carrière wilde ik mij graag op professioneel vlak verder ontwikkelen. De keuze voor recruitment was snel gemaakt, na een periode bij een Amerikaans beursgenoteerd werving & selectie bureau heb ik bewust gekozen voor een volgende stap bij LIME Search&Connection.

Privé ben ik gelukkig getrouwd met Tamara en wonen met onze twee kinderen, Sarah en Milan, in Utrecht.

Passie / Energie

Ik hou ervan om met mensen in contact te staan, om klanten en kandidaten verder te helpen en me te bewegen in een dynamische en ambitieuze omgeving.

Ambitie

Op zowel persoonlijk als professioneel vlak wil ik mij graag blijven ontwikkelen. Verschillende soorten markten ontdekken, verschillende soorten klanten en kandidaten helpen bij het vinden van de juiste match. Maar ook mijn eigen vaardigheden verbreden en verdiepen. Uitdaging, en vernieuwing zijn hierbij belangrijk.

Waarom LIME

Het streven naar kwaliteit en resultaat in combinatie met oprechte aandacht voor de mens en de focus op ontwikkeling zijn elementen die goed bij mij passen. Deze match maakt dat ik met veel plezier en passie werk.