Ruben Reus

Na mijn studie arbeids- en organisatiepsychologie aan de Vrije Universiteit ben ik in 2011 gestart in de recruitment. De afgelopen vijf jaar werkte ik voor een Amerikaanse beursgenoteerde recruitmentorganisatie, waar ik onder andere deel uitmaakte van het managementteam van het kantoor in Amsterdam. Begin 2017 heb ik gekozen voor de overstap naar LIME, omdat ik toe was aan een nieuwe uitdaging. Vooral de klik met de mensen bij LIME was voor mij een doorslaggevende factor, maar ook de ondernemende setting, de focus op kwaliteit en de continue investering in het netwerk maakten de keuze voor LIME een makkelijke.

Passie / Energie
Ik ben een actief mens en houd van een energieke en dynamische omgeving. Ik vind het dan ook belangrijk om veel te ondernemen met vrienden en familie. Mijn gezin geeft me veel energie. Samen met mijn vrouw, Eline, en onze zoon, David, doen wij graag verschillende leuke dingen. Daarnaast ben ik sportief en competitief. Ik haal graag het onderste uit de kan bij het crossfitten en hardlopen. Ook haal ik veel energie uit mijn baan bij LIME. Met name de combinatie van de verschillende werkzaamheden, het contact met klanten en de fijne sfeer op kantoor zorgen ervoor dat ik elke dag met veel plezier naar mijn werk ga en dat de dagen voorbij vliegen.

Ambitie
Mijn ambitie is om me te blijven ontwikkelen op persoonlijk en zakelijk vlak en daardoor een mooie bijdrage te kunnen leveren aan het succes en de groei van Lime.

Waarom LIME
LIME staat voor mij voor kwaliteit, langdurige relaties en een dynamische omgeving binnen een gemotiveerd team. Mijn collega’s en ik zijn energiek, enthousiast, professioneel, sportief, klantgericht en hebben integriteit en teamwork hoog in het vaandel staan. Daar krijg ik energie van!