Shirley van de Kamer- Hofmans

Shirley van de Kamer- Hofmans

Na mijn studie Leisure management in Amsterdam, heb ik 10 jaar gewerkt als projectleider in de evenementenbranche. Daarna heb ik een organisatiebureau opgestart, waarbij ik mijzelf verder heb ontwikkeld. Na de evenementenbranche heb ik besloten om op zoek te gaan naar een leuke omgeving waar ik mijn vaardigheden in kwijt kan.

Passie / Energie

Energie krijg ik van mooie reizen en city trips met mijn man Dave. Mijn passie is om ieder jaar een nieuwe cultuur te leren kennen in mooie werelddelen. Maar ook dans avondjes met vriendinnen, sporten en een gezellige werksfeer met mooie afwisselende opdrachten. Ik heb een ondernemende geest en met mijn passie voor het behalen van resultaten en het verbeteren van processen, draag ik graag mijn steentje bij.

Ambitie

Mijn ambitie is om mijzelf altijd te blijven ontwikkelen op verschillende vlakken binnen mijn functie, te blijven leren en ontdekken en daarbij een goede bijdrage te leveren binnen LIME.

Waarom LIME

LIME geeft mij de kans een hele afwisselende functie te vervullen.  Van office manager, tot administratie en de ondersteuning van het interim team. Elke dag is anders en blijft uitdagend.