Sjoerd Tijssen

Tijdens mijn studie economie in Utrecht ben ik via een bijbaan de recruitmentbranche ingerold. Na het behalen van mijn master Economics & Law ben ik vanuit deze bijbaan doorgegroeid tot Senior Consultant en naar Amsterdam verhuisd. Waar ik mij in het begin van mijn carrière specialiseerde in salesprofielen, heb me de afgelopen jaren gespecialiseerd in finance profielen. Ik heb een groot netwerk opgebouwd van hoogopgeleide financials. Een netwerk dat ik met veel plezier onderhoud en verder uitbouw. Bij mijn vorige werkgever TriFinance ben ik in een brede rol begonnen en bemiddelde ik zowel tijdelijke (interim) als vaste rollen. Het laatste jaar heb ik hier de werving & selectie tak verder geprofessionaliseerd voor het noordelijke deel van de Randstad. Met inmiddels 8 jaar ervaring wilde ik graag een volgende stap maken op meer senior level. Bij LIME Search & Connection krijg ik deze kans en het is bovendien ook nog eens een ontzettend leuk, ondernemend en professioneel bedrijf!

Passie / Energie
Ik ben sportief en heb een passie voor het halen van resultaat en het halen van een volgende stap. Verder ben ik erg sociaal en houd van een feestje. In mijn vrije tijd vind je me dan ook vaak in de sportschool, met vrienden in een leuk café/restaurant in Amsterdam of op een festival. In mijn werk haal ik veel plezier uit het verder helpen van opdrachtgevers, kandidaten en collega’s. Ik wil de vertrouwenspersoon zijn van de opdrachtgever die een senior finance positie open heeft staan én van de kandidaat die een nieuwe stap wilt maken in zijn of haar carrière.

Ambitie
Allereerst natuurlijk een enorme hoeveelheid succesvolle plaatsingen doen. Hiernaast groeien in mijn rol als Recruitment Consultant op een steeds hoger niveau. Op de lange termijn ambieer ik een senior management positie met de focus op commercie, strategie, HR en operations.

Waarom LIME
Vanwege de enorme klik die ik voelde tijdens mijn sollicitatiegesprekken en vanwege de zeer professionele dienstverlening waar LIME voor staat. Hier zijn we niet zomaar recruiter, maar zijn we echte experts in ons vakgebied. Door de duidelijke focus op finance profielen vanaf 70k, het enorme netwerk, de jarenlange ervaring en de teamspirit kunnen we echt meerwaarde bieden voor onze contacten!