Tobias Slot

Tobias Slot

Na mijn studie Sociale- en Arbeids- & Organisatie psychologie was ik op zoek naar een dynamische en gevarieerde, mensgerichte baan in het bedrijfsleven. Al snel startte ik in het Experienced Hires team bij het recruitmentbureau Vye Professionals, gespecialiseerd op de bemiddeling van kandidaten binnen een kwantitatieve niche. Ondanks de zeer steile leercurve binnen een leuk en sociaal team denk ik dat ik beter op mijn plek ben binnen een Executive Search specialist. Zodoende ben ik bij Lime Search en Connection terecht gekomen waar ik merk dat de manier van werken beter bij mij past.

Passie/Energie
Ik krijg energie van een inhoudelijke- en persoonlijke connectie met mijn kandidaten, opdrachtgevers en collega’s. Een kandidaat echt verder helpen met een nieuwe uitdaging én jouw klant helpen groeien met het invullen van onmisbare posities is een mooi doel om na te streven.

Op privé vlak heb ik een passie voor motorrijden, (vecht-)sport en het lezen/luisteren over psychologie en filosofie. Ook ben ik vrijwilliger bij de Kindertelefoon.

Ambitie
Als A&O-psycholoog hecht ik veel waarde aan een persoonlijke-, maar ook pragmatische insteek. Binnen Lime wil ik mij verder ontwikkelen tot een competente, betrouwbare consultant en sparringpartner op Executive Search niveau. Langdurige klanten- en kandidatenrelaties én een kwalitatieve dienstverlening staan voor mij centraal.

Op lange termijn zie ik mij wellicht zelf ondernemen waar ik me focus op coaching en (psychologische) zingeving. Uiteindelijk wil ik mij inzetten om de potentie van het individu maximaal te benutten.

Waarom Lime
Langdurige klanten- en kandidatenrelaties, professionele dienstverlening en een vakinhoudelijke expert op het gebied van Finance voor de meest impactvolle posities. Dat onderscheidt Lime van andere bureaus. Inmiddels is Lime de absolute marktleider in dit segment en dat is enorm inspirerend. De gezellige, collegiale sfeer op kantoor waar teamwork een belangrijke waarde is maakt het allemaal nog beter.