Wineke Krull

Na het afronden van de master Strafrecht aan de Universiteit Utrecht ben ik gestart als recruiter bij DPA Compliance & Risk. Na een jaar ben ik doorgegroeid in de rol als Business Manager. Na bijna 5 jaar was het voor mij tijd om mezelf verder te ontwikkelen buiten DPA. Daarom heb ik in 2019 de overstap naar PwC gemaakt en ben ik begonnen in de rol van Client Manager voor de Private Equity industrie. Vanuit accountmanagement / business development hield ik me onder meer bezig met het relatiemanagement, het organiseren van events, ontwikkelen van de strategie etc.

Deze rol was met name intern gericht in plaats van extern. Ik miste het klantcontact en de dynamiek die hierbij komt kijken. Via mijn netwerk kwam LIME search op mijn pad waar ik na mijn eerste gesprekken direct enthousiast werd. De mogelijkheid om mijn kennis, ervaring en netwerk te gebruiken in mijn functie als Consultant vind ik met name erg interessant.

Passie/energie

Ik vind het altijd leuk om mezelf te blijven ontwikkelen zowel op werkgebied als privé. Zo heb ik onlangs een cursus Sustainable Finance afgerond en ga ik binnenkort starten met een cursus Interieur Design. Dit gaat hopelijk goed van pas komen bij het inrichten van het nieuwe huis dat ik onlangs samen met mijn vriend Martijn heb gekocht. Daarnaast spreek ik ook graag af met vrienden en familie om samen lekker te borrelen en te eten.

Ambitie

Ondanks dat ik mijn werkervaring bij DPA en PwC goed kan gebruiken in mijn rol als Consultant, is het recruiten en bemiddelen van senior finance professionals nieuw voor mij. Mijn ambitie is daarom om mijn inhoudelijke finance kennis te verbeteren zodat ik op termijn kan fungeren als volwaardig business partner voor zowel onze klanten als kandidaten.

Waarom LIME?

Tijdens de eerste gesprekken bij LIME voelde ik gelijk een fijne en open sfeer. Bij LIME werken mensen die zeer gedreven zijn en hard werken, maar er is ook ruimte voor het sociale aspect. LIME acteert als trusted advisor voor zowel de klanten als de kandidaat en dat is wat mij enorm aanspreekt. Daarnaast vind ik het bijzonder leuk om mijn kennis, ervaring en netwerk binnen Private Equity te gebruiken en om te helpen om het LIME netwerk nog groter te maken.