Yuri Kweekel

Yuri Kweekel

Mijn studieachtergrond bestaat achtereenvolgens uit: VWO, Hoge Hotelschool Maastricht en Beleid, Communicatie & Organisatie aan de VU Amsterdam. Mijn carrière ben ik gestart bij het toenmalige KPMG Ebbinge als adviseur werving & selectie. Managementervaring heb ik vervolgens opgedaan bij Staffplanning en Vitae. Mijn eerste stappen als ondernemer zette ik als mede-eigenaar van Dicke Roell Breedveld Interim Solutions. Sinds 2011 ben ik vennoot bij In Good Company, bureau voor Talent Management. In die hoedanigheid ben ik eveneens aangesloten bij LIME als Associate Partner Assessments.

Passie / Energie

Ik word erdoor gedreven het beste uit mensen te halen door te focussen op talent. Als assessment adviseur, trainer en coach. Ik wordt er blij van wanneer mensen ontdekken waar ze goed in zijn en ik aan dit proces kan bijdragen. Door inzicht te creëren, te luisteren, te confronteren en suggesties te doen.

Ambitie

Het is mijn ambitie om heel Nederland 100% talentgericht te laten werken. Dit betekent vooral dat kwaliteiten van mensen het uitgangspunt moeten zijn. Van daaruit is er vanzelf aandacht voor valkuilen en uitdagingen. Zowel op individueel niveau als binnen teams. In mijn visie is het noodzakelijk dat de CHRO een drie-eenheid vormt met de CFO en CEO in elke corporate organisatie. Het werven, selecteren en alloceren van talent is in de tegenwoordige tijd immers minstens zo belangrijk als het verkrijgen en alloceren van kapitaal.

Waarom LIME

LIME en In Good Company werken al geruime tijd met elkaar samen. In Good Company heeft zowel voor LIME zelf als voor haar klanten op regelmatige basis assessments uitgevoerd en coachtrajecten ingezet. Met dit partnership wordt onze samenwerking verder bestendigd door in te zetten op individuele en team ontwikkeltrajecten binnen Finance teams.