Werken bij LIME

Werken bij LIME betekent werken met collega’s met passie voor het vak. We staan voor kwaliteit en een persoonlijke aanpak. Met ons team van specialisten in executive search en interim management vormen we een hechte groep waarin samenwerking en transparantie centraal staan. Samen hebben we één doel voor ogen: zowel kandidaten als opdrachtgevers succesvoller en gelukkig maken.

Mensen zijn de ambassadeur van ons bedrijf. We zijn daarom op zoek naar mensen met karakter. Echte, authentieke mensen die van mensen houden en succes graag delen.

Carrière mogelijkheden

Persoonlijke groei en talentontwikkeling vinden we belangrijk. Wij stimuleren onze medewerkers om zowel op persoonlijk als op professioneel vlak te groeien. Dit doen we onder andere door het aanbieden van groeps- en individuele trainingen.

Ook als starter ben je bij LIME op de juiste plaats. We hebben altijd plek voor gedreven starters. Door de combinatie van onze twee bedrijven, LIME en LEMON, kunnen we je meenemen door alle facetten van het vak en je geleidelijk opleiden tot consultant.

Mocht je na het lezen van onze website enthousiast zijn geraakt over ons bedrijf dan kun je contact opnemen met Martijn van de Merwe.

Cultuur van Lime

Het team is een belangrijk onderdeel van LIME. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact en teamwork en daarom doen we bij LIME ook veel samen. Zo delen we best practices, lunchen we samen, kun je deelnemen aan onze wekelijkse bootcamp en sluiten we de week regelmatig af met een borrel. Bij LIME werken we hard, maar vieren we ook onze successen.

Werken bij LIME betekent klantgericht werken, onderdeel zijn van een hecht en gedreven team met passie voor vak, werken aan je eigen talent en vooral heel veel plezier hebben.

Volg ons op Instagram!