Werken bij LIME

We zijn een divers team van consultants en professionals, maar hebben altijd één ding gemeen: oprechte interesse in de mensen om ons heen. We hebben het beste met ze voor en delen kennis, ervaringen én ons netwerk. Zo helpen we elkaar vooruit.

Daarom zetten wij ontwikkeling voorop, in alles wat we doen. En stimuleren en motiveren wij elkaar om steeds beter te worden. We halen iedere dag opnieuw het beste in onszelf en anderen naar boven. En investeren dan ook graag in het ontwikkelen van nieuw talent.

Welcome to new opportunities.
Welcome to LIME.

Vakkundig

We hebben de kennis, skills en het netwerk om anderen te helpen in hun zoektocht naar de juiste match. Onze aanpak is enorm zorgvuldig en de kwaliteit van onze diensten van het hoogste niveau. Als we iets doen, dan doen we het goed.

Daadkrachtig

We zijn resultaatgerichte aanpakkers en maken altijd waar wat we beloven. We zijn doortastend, werken hard en snel, en geven net dat beetje extra als dat nodig is. Mensen kunnen op ons rekenen, wat hun uitdaging ook is.

Positief

We zijn enthousiast, opgewekt en optimistisch. We creëren een fijne, toegankelijke sfeer waarin mensen zichzelf kunnen zijn. Zo komt ieders unieke kracht bovendrijven en maken we samen échte vooruitgang mogelijk.

Herken jij je in ons DNA en manier van werken?
We komen graag in contact

Er is binnen LIME én LEMON ruimte om in te stromen op elk niveau.

Wanneer je al mooie ervaring hebt opgedaan binnen (executive) search, business development, accountmanagement of hospitality, dan kan je als (senior) consultant aan de slag bij LIME. Je bent dan gelijk in de lead en zelfstandig verantwoordelijk voor jouw eigen portefeuille. Uiteraard investeren we in begeleiding en training op gebieden waar je wellicht nog minder ervaring in hebt.

LEMON leidt beginnende consultants (0-3 jaar ervaring) op tot executive search niveau. Naast interne en externe trainingen geven wij je veel coaching “on the job”, zodat je snel zelf de lead kan nemen, exposure krijgt en je eigen netwerk gaat bouwen.

Interne posities

Meer weten?
Stuur mij een bericht.

Martijn van de Merwe
+31 6 14955154
m.vandemerwe@limesearch.nl